Nieuws

Winter!

door kristof op 26 november 2017, 20:08

datum: zondag 26 november 2017


De winter komt er weer aan, met mogelijke gevolgen voor het voetbal. Hier vindt u alles terug dat u moet weten:

  • Bij temperaturen onder de 5 graden is een lange broek (of leggings) op training verplicht.
  • Voor officiële wedstrijden geldt: "vanaf 1 januari 2013 mag de onderkleding (lange mouwen onder de trui, wielrennershort en spanbroek) van een andere kleur zijn dan de hoofdkleur van de mouwen van de trui of de broek. Wel moet de kleur van de onderkleding voor alle spelers van eenzelfde ploeg hetzelfde zijn." Bij KVC is de overeengekomen kleur zwart.
  • Bij een algemene of andere afgelasting van (een deel van) onze wedstrijden, plaatsen wij zo snel mogelijk een bericht op onze website. Of U kunt nog korter op de bal spelen door http://www.belgianfootball.be/nl/afgelastingen te volgen. Informatie over eventuele vervangprogramma's is er op dit moment nog niet.
  • Bij een afgelasting van (een deel van) onze trainingen wegens de toestand van de velden, plaatsen we vóór 16u een bericht op de website.
  • De laatste officiële competitiewedstrijden voor de jeugd vinden plaats op 10 december. Hierna gaat een competitiewinterstop in tot minstens 8 januari, wanneer we opnieuw van start gaan in nieuwe reeksen.
  • De trainingen (tot en met U17) lopen door tot en met woensdag 20 december, met uitzondering van maandag 18 december. Vanaf 21 december gaan we dan helemaal in winterstop, om weer te starten op maandag 8 januari.