Nieuws

Winter!

door kristof op 10 november 2018, 01:01

datum: zaterdag 10 november 2018

De winter kon tot nu toe niet overtuigen, maar hieronder toch wat info om voorbereid te zijn. 

De winter komt er weer aan, met mogelijke gevolgen voor het voetbal. Hier vindt u alles terug dat u moet weten:

  • Bij temperaturen onder de 5 graden is een lange broek (of leggings) op training verplicht.
  • Voor officiële wedstrijden geldt: "vanaf 1 januari 2013 mag de onderkleding (lange mouwen onder de trui, wielrennershort en spanbroek) van een andere kleur zijn dan de hoofdkleur van de mouwen van de trui of de broek. Wel moet de kleur van de onderkleding voor alle spelers van eenzelfde ploeg hetzelfde zijn." Bij KVC is de overeengekomen kleur zwart.
  • Bij een algemene of andere afgelasting van (een deel van) onze wedstrijden, plaatsen wij zo snel mogelijk een bericht op onze website. Of U kunt nog korter op de bal spelen door http://www.belgianfootball.be/nl/afgelastingen te volgen. Informatie over eventuele vervangprogramma's is er op dit moment nog niet.
  • Bij een afgelasting van (een deel van) onze trainingen wegens de toestand van de velden, plaatsen we vóór 16u een bericht op de website.
  • De laatste officiële competitiewedstrijden voor de jeugd vinden plaats op 2 december. Hierna gaat een competitiewinterstop in tot minstens 7 januari, wanneer we opnieuw van start gaan in nieuwe reeksen.
  • De trainingen (tot en met U17) lopen door tot en met woensdag 12 december. Vanaf 13 december gaan we dan helemaal in winterstop, om weer te starten op maandag 7 januari.