Nieuws

Oudervergadering op 2 oktober in onze kantine

door kristof op 24 september 2019, 21:09

datum: dinsdag 24 september 2019


 
Beste ouder,
 
De jeugd staat binnen onze club centraal. We doen er dan ook alles aan om, binnen onze beperkte mogelijkheden, uw zoon/dochter een zo degelijk mogelijke voetbalopleiding te geven.
 
Naar aanleiding van het niet verkrijgen van het provinciaal label, heeft het bestuur beslist een versnelling hoger te schakelen in de professionalisering van de club. Samen met onze nieuwe TVJO, Jeremias Janssens, en onze volledige trainersstaf, hebben we een ambitieus plan uitgewerkt om onze werking te optimaliseren zodat we voldoen aan de criteria om het label te halen. Dit plan is nu in volle uitrol.
 
Het spreekt voor zich dat dit ook invloed heeft op de werking van de club. Wij hopen zelfs dat u er al iets van gemerkt heeft.
 
We nodigen daarom alle ouders uit op een oudervergadering die zal doorgaan op woensdag 2 oktober 2019 van 18u30 tot 19u30 . De aanwezigheid van minimaal één ouder per speler is ten zeerste gewenst! Ook de ouders van de spelers hebben immers een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van hun kind.
 
Aansluitend , om 19u30, zal een meeting voor de  afgevaardigden doorgaan.
 
De vergadering gaat door in de kantine.
 
Namens het Bestuur,
P. Spiessens,
Voorzitter