Verslag

U10 provinciaal: eerste wedstrijd van de competitie tegen Haasrode

door kristof op 11 september 2017, 07:07

datum: maandag 11 september 2017

Op een druilerige zaterdagmiddag trapten onze U-10 ers vandaag hun competitie op gang.

Tegenstander van de dag was Haasrode A. De kans voor onze jongens om revenge te nemen voor hun  verlieswedstrijd op het tornooi van Kessel-Lo.

De start was voor onze jongens en Haasrode kon maar sporadisch onder de Kesselse druk uitkomen. Het balletje ging mooi van voet tot voet wat resulteerde in een karrevracht aan kansen. In het 1ste kwart werd er eentje benut, een logische 1-0 voorsprong.

In het 2de kwart werd hetzelfde spelbeeld bevestigd. De kansjes die er kwamen, werden nu  wel beter benut. De doelpunten vlogen er vlotjes in… Nummertje 2,3,4 en 5 volgden elkaar in snel tempo op. De verdediging stond ook secuur en er werd bijzonder weinig weg gegeven. Rusten geblazen met een droge 5-0 op het bord.

In het 3de kwartier ging de storm een beetje liggen en waren de ploegen meer in evenwicht. De Stormvogels kwamen er nu ook regelmatig uit en konden hun eerste doelpunt van de dag binnen prikken. De vreugde was echter van korte duur want enkele tellen later stond de 6-1 al op het bord. Verder werd er niet meer gescoord.

Het laatste kwart volgde er nog een waar doelpuntenfestijn. Het begin was voor de bezoekers en we kwamen zowaar onder druk te staan. Alle kansen werden benut en na de 7-5 leek het nog even spannend te gaan worden. Maar we zouden ons de kaas niet meer van het brood laten eten… Er vielen nog doelpunten aan beide kanten en na 60 minuten stond er 10-6 als eindresultaat.

Op naar de wedstrijd van volgende week: Rotselaar A belooft  een taaie brok te worden.

Proficiat aan alle jongens en de staff!!!