Verslag

U15B gelijkspel in derby tegen Linden

door RonaldTluk op 11 november 2017, 20:08

datum: zaterdag 11 november 2017

Verslag: Dirk Geerts

Op een grijze, miezerige zaterdagnamiddag gingen we een partijtje voetbal spelen tegen onze buren van Linden. Na de voorbije week hard getraind te hebben, was iedereen gemotiveerd om er eens in te vliegen en een goede prestatie op de grasmat te tonen, wat nodig was na de 2 zware nederlagen van de afgelopen 2 weken tegen sterkere tegenstanders weliswaar.

Een sterk uit de kluiten gewassen Linden nam meteen de wedstrijd in handen en was een aantal keer zeer gevaarlijk, maar onze beide keepers waren telkens bij de pinken ofwel was hun afwerking niet efficiënt genoeg. KVC kon ook een aantal keer tegenprikken zonder echt heel gevaarlijk te zijn. Ruststand 0-0.

Op een snelle counter in het 3de kwart kon de Lindense aanvaller op onze linkerflank doorbreken en zijn schot keilde onderkant lat in doel (0-1). Een kleine opdoffer voor onze ploeg want we begonnen beter mee te voetballen in de tweede helft. Aitor, in extremis in de aanval gezet, kon zich door de verdediging van Linden wurmen en de bal met de punt van zijn rechterschoen voorbij hun doelman duwen (1-1) en uitzinnige vreugde bij alle spelers van KVC, zelfs de bankzitters en de technische staf mocht meevieren. Blij dat we toch nog een punt hebben kunnen binnenhalen!

Proficiat voor de inzet van alle jongens !

De ploeg: Robin, Xander, Dastan, Lennert, Wietse, Douwe, Aitor, Jonathan, Elias, Mattias, Dilvan, Robbe, Basil, Edmilson, Artin.