Verslag

U15B pakt met inzet de volle buit tegen Linden

door DirkGeerts op 24 februari 2018, 21:09

datum: zaterdag 24 februari 2018


Een zaterdagnamiddag vol zon met een schrale wind en een temperatuur net boven het vriespunt. Er zijn betere omstandigheden om een wedstrijd tegen de buren van Linden te spelen, die momenteel wel op de eerste plaats stonden. We konden vandaag wel op het kunstgrasveld spelen omdat ons C-veld er keihard bijlag, ook al om blessures te vermijden.

Voor de zoveelste keer kwamen we eerst weeral op achterstand (0-1). Tijd om de wedstrijd terug in handen te nemen. Wat sleutelwerk aan onze verdediging en het liep al wat vlotter. De gevaalijke aanvaller van Linden werd in de tang genomen door Alioune, die als sluitstuk van de verdediging, een sterke wedstrijd speelde. Trouwens gans de ploeg toonde veel meer inzet dan de voorbije wedstrijden. En zeker Robin, onze keeper, niet vergeten die vandaag het beste van zijn kunnen toonde.  Met de rust waren de bordjes weer in evenwicht (1- 1).

Tijdens de rust had de trainer gevraagd om het gaspedaal wat dieper in te drukken en om te proberen om het verschil te maken in het derde kwart, wat ook lukte (2 - 1).  Later werd het zelf  ook nog 3 - 1 en bleef het bibberen (hetgeen vandaag niet zo moeilijk was) tot het einde.

De 3 punten blijven hierdoor in Kessel-Lo en Linden kon met lege handen terug huiswaarts keren via de Diestsesteenweg.

Proficiat aan gans onze ploeg voor de goede inzet ! 

De ploeg : Robin, Noa, Milan, Alioune, William, Jonathan, Aitor, Artin, Elias, Robbe, Kobe, Basil, Dilvan, Lennert