Verslag

U15B vergeet kansen af te werken tegen Baal

door DirkGeerts op 18 maart 2018, 14:02

datum: zondag 18 maart 2018


De heenwedstrijd indachtig (thuis 1-2 verlies) hadden we vandaag op een ijzige zondagmiddag de puntjes op de "i" willen zetten.

Al vroeg in de wedstrijd kreeg de vrijstaande Robbe een unieke kans om te scoren, maar besloot te overhaast. Mooie aanvang! KVC had in het eerste kwart wel de bovenhand maar kon via Timo uiteindelijk maar één keer scoren (0-1). Het tweede kwart kwam Baal meer in de wedstrijd en ons spel werd véél te rommelig. Een niet al te best uittrappen van Robin werd dan afgestraft zodat Baal langszij kwam (1-1). Tijd om even bij te sturen!

KVC kwam na de rust terug meer in het spel, we kregen meer kansjes vóór doel maar scoren lukte niet meer door een gebrek aan doorzicht en koelbloedigheid. Misschien nog melden dat een Baalse verdediger de bal met de hand vanop de doellijn weghaalde. Normaal strafschop maar de scheidsrechter, die nochtans een zeer goede wedstrijd blies, floot niet en dan moet je gewoon verder spelen en niet zeuren.

Baal kon ook nog geregeld voor wat gevaar zorgen, maar onze verdediging was niet te verschalken. Zowaar 1 puntje behaald op verplaatsing, een dubbel gevoel echter want hier zat véél meer in !

De ploeg: Robin, Nick, Milan, Stan, Wietse, William, Kobe, Dilvan, Elias, Timo, Alioune, Robbe, Merlijn, Basil, Merlijn.