Verslag

U15 B geeft riante voorsprong bijna uit handen mede door stilstaande klok van de referee

door DirkGeerts op 07 april 2018, 22:10

datum: zaterdag 07 april 2018


Op een warme zaterdagnamiddag (bijna 23°) moesten we Wezemaal gaan bekampen.

Het eerste kwart verliep gelijkopgaand maar doelpunten vielen er niet.

In het 2° kwart kwam KVC op voorsprong via de ingevallen Lamaran (0-1). Kort daarna scoorde Nathan Haljan een tweede maal op perfecte voorzet van Milan (0-2 en ruststand).

In het derde kwart knikte Wietse de bal keihard binnen na hoekschop van Jonathan (0-3). Wedstrijd gespeeld denkt iedereen maar niets is minder waar.  Ondanks de waarschuwingen van onze trainer kwam Wezemaal terug in het kielzog tot 2-3.  Robbe kon dan aan de 2° paal de vierde treffer van KVC binnen borstelen (2-4).

Even later kreeg Wezemaal in de laatste minuut een strafschop en dus werd het 3-4. Weeral bibberen tot het einde ! De scheidsrechter bleef maar doorspelen totdat onze trainer hem opmerkzaam maakte dat we al meer dan 5 minuten aan het overspelen waren. Bijkbaar was zijn klok blijven stilaan waarop hij de wedstrijd terecht onmiddellijk affloot . Dit had ons zuur kunnen opbreken want Wezemaal was op zoek naar de gelijkmaker.

Toch een verdiende overwinning voor KVC dat iets te snel op zijn lauweren ging rusten en daardoor de kaas bijna van het brood liet halen. Proficiat aan de ganse ploeg !

De ploeg: Nick, Stan, Milan, Alioune, Kjell, Jonathan, Artin, Wietse, Elias, Dilvan, Robbe, Nathan H., Edmilson, Lamaran