Verslag

U11 Provinciaal : Puntengewin in Huizingen

door TrainerMaarten op 15 oktober 2018, 13:01

datum: zaterdag 13 oktober 2018


Met kleine oogjes vertrokken we in de vroege uurtjes voor de verste verplaatsing van deze competitieronde.

De te duchten tegenstander van de dag : KHO Huizingen. Ze waren nog ongeslagen, maar die wedstrijden blijken ons ondertussen het beste te liggen.

We begonnen meteen sterk aan de wedstrijd met de nodige grinta, die ons vorige week mankeerde. Veel druk op de bal en mooi combinatievoetbal… En dan kunnen kansen en doelpunten natuurlijk niet uitblijven. De 0-1 werd na een 1-2tje door de benen van de plaatselijke doelwachtster in doel gedeponeerd. Niet veel later werd de score verdubbeld. Na weer goed druk te zetten, was er de ‘steal’ bij de keepster en de bal werd in de verre hoek binnen geduwd. Voor de 3detreffer van de dag kregen we hulp van de thuisploeg die een corner in eigen doel devieerde. 0-3 na het eerste kwart en onze ploeg op rozen.

In het 2dekwart gingen we verder op hetzelfde elan. Met enkele splijtende passes vanuit het middenveld werd hun verdediging keer op keer open gereten. De fles bubbels van tegen Rotselaar was blijkbaar nog niet volledig genuttigd. Onze jongens voetbalden weer op een hoog niveau en de bal ging vlot van voet tot voet. Uit één van deze combinaties werd oververdiend de 0-4 gepot. De eerredder voor de thuisploeg kwam er op een stilstaande fase. Een corner werd in 1 tijd op de slof genomen. We waren niet van plan om Huizingen terug in de wedstrijd te laten komen en de 1-5 gooide de wedstrijd definitief op slot.

De 2dehelft bleef lang doelpuntenloos. Maar het enige doelpunt werd wel weer gescoord door het Kesselse legioen. Onze jarige van de dag werd mooi het straatje in gestuurd en omspeelde netjes de doelvrouw om daarna beheerst de bal in doel te werken. Einduitslag : 1-6

De ploeg wou deze glansprestatie bezegelen met een ‘strike’ in de penaltyreeks. Dit leek ook lang te gaan lukken….  Maar het gerucht gaat de ronde dat één van onze papa’s werd benadeerd door een plaatselijk makelaar om dit plan te saboteren. Hij blijkt nu de trotse eigenaar te zijn van een Patek Philippe Supercomplication horloge.

Nu krijgen onze jongens een weekje rust voorgeschoteld en dan terug volle bak er tegenaan in de terugronde. Eerste afspraak de thuiswedstrijd tegen Asse-Zellik! Allen op post….  AUX ARMES!!!!  J