Verslag

U11 Provinciaal : Puntjes op de I in Tervuren

door GeertElewaut op 06 november 2018, 09:09

datum: zaterdag 03 november 2018


Onze jongens kregen dit weekend de kans om hun gram te halen tegen Tervuren-Duisburg. De heenwedstrijd was 1 van de 2 wedstrijden die verloren gingen.

De drang was groot om deze keer wel aan het langste eind te trekken en dat werd meteen al duidelijk in het 1stekwart. Er werd naar hartenlust gecombineerd en elke misstap van de thuisploeg werd genadeloos afgestraft. Het ging in een razend tempo naar 0-6. En het hadden gerust ook dubbele cijfers kunnen zijn na 15 minuutjes. 

In het 2dekwart ging Kessel-Lo gewoon verder op hetzelfde elan. Tervuren kon op geen enkel moment een vuist maken en het vijandelijke doel werd non-stop gebombardeerd. Er werd nog 3 keer de weg naar het doel gevonden. 0-9 aan de rust en de westrijd gespeeld.

In het 3dekwart werd er iets minder gecombineerd en het voetbal werd een beetje slordiger. Maar gescoord werd er wel…. 13 rozen na 3 kwartiertjes!

Bij de start van het laatste hoofdstuk gingen al snel nummer 14 en 15 tegen de netten. En dit leek het sein om de handrem op te trekken. Tervuren kwam er af en toe uit en wist de eerredder binnen te knallen. De 2deen 3dethuistreffer ten spijt was dit toch een echte walk-over.

De non-match van tegen Tervuren in eigen huis werd weg gespeeld en de grootste uitslag van het seizoen was een feit : 3-15!

 

Hopelijk op hetzelfde elan verder volgende week thuis tegen Wemmel.