Verslag

Videoverslag gemaakte doelpunten FC. Geetbets - KVC Kessel-Lo 2000

door MatthiasG op 12 mei 2019, 19:07

datum: zondag 12 mei 2019

Videoverslag gemaakte doelpunten FC. Geetbets - KVC Kessel-Lo 2000
12/05/2019
Eindstand 1 - 2

KVC Kessel-Lo 2000 een stap dichter bij 2e provinciale!
KVC won deze namiddag op het veld van FC. Geetbets met 1 - 2.
 
Na een half uur kwam KVC op voorsprong na een geweldig opgezette aanval, de bal kwam uiteindelijk bij Tibe terecht die een doelpunt wist te scoren op aangeven van de commentator. 0 - 1 na 31 minuten spelen , dit was dan ook de ruststand.
 
In de 2de helft kon Loïc vlak voor het slotkwartier een hoekshop binnen werken aan de eerste paal op aangeven van Tibe. Minuut 73.
 
De laatste minuten verlopen vol spanning , zeker wanneer keeper Michael zich blesseerd door een defensieve fout , waarop een gele kaart een een strafschop volgen.
 
FC. Geebets weet deze strafschop om te zetten ( Michael koos nochtans de goede hoek) het staat 1 - 2 in de 88ste minuut.
 
Uiteindelijk valt Michael geblesseert uit en wordt hij vervangen in de 90ste minuut, de scheidsrechter besluit om 4 minuten extra te laten spelen wat de spanning alleen maar doet stijgen.
 
Al bij al kwam de zege niet echt in gevaar, KVC was de betere ploeg en creëerde meer kansen dan Geebets.
 
In het andere duel van de eindronde werd het 3 - 3 gelijkspel tussen Eendr. Mazenzele Opwijk A en VC Groot- Dilbeek A, De strafschoppenreeks werd uiteindelijk met 4 - 5 gewoonen door VC Groot-Dilbeek A.
 
Videoverslag kan je terugvinden op het youtube kanaal:

https://youtu.be/KIg3QL5qaW8