Verslag

Videoverslag gemaakte doelpunten KV Tervuren-Duisburg - KVC Kessel-Lo 2000

door MatthiasG op 10 augustus 2019, 11:11

datum: donderdag 08 augustus 2019

Videoverslag gemaakte doelpunten KV Tervuren-Duisburg - KVC Kessel-Lo 2000 met penaltyreeks
08/08/2019
Eindstand: 4 - 2

KVC Kessel-Lo kwam al vroeg in de match op voorsprong. Een hoekschop gegeven door Tibe werd omgezet door Hichem. (0 - 1 , in minuut 4 )
 
Een dikke10 minuten later weet Tervuren ook een stilstaande fase om te zetten in een doelpunt. Vrije trap rechtstreeks binnen (1 - 1 , in minuut 16)
 
Na een uur spelen weten de aanvallers van Kessel-Lo wat te doen met een lange bal, afleggen en Tibe brengt KVC weer op voorsprong! ( 2- 1 , minuut 62)
 
Een lange rush, een vrijstaande aanvaller en een rebound bezorgen KV Tervuren de gelijkmaker.( 2 - 2, minuut 69)
 
Het is ondertussen donker en Tervuren verrast de Kesselse verdediding , een lange bal stuurt 3 aanvaller op pad en verdediger en keeper zijn zo goed als kansloos. KV Tervuren Duisburg zet de scheve situatie recht en komt op voorsprong. (3 - 2 , minuut 80 )
 
In het slot weet Tervuren nog eens aan te vallen, de bal beland langs de binnenkant van het zijnet op een wel heel moeilijke plaats om te trappen. Einde van de match. ( 4 - 2 , minuut 89 )
 
Ondanks het verlies tegen deze 1eprovinvialer kijken we zeer tevreden terug. KVC Kessel-Lo wist tot 2 x toe op voorsprong te komen. De kwaliteit en inzet waren duidelijk aanwezig !
 
De penaltyreeks werd ook vastgelegd.
 
Beelden van het verslag terug te vinden op het youtube kanaal: