Verslag

Videoverslag gemaakte doelpunten KVC Kessel-Lo 2000 - HO. Veltem A

door MatthiasG op 12 januari 2020, 10:10

datum: zaterdag 11 januari 2020

11/01/2020
Eindstand: 1 - 3

KVC Kessel-Lo 2000 start de match ongelofelijk sterk en zet meteen een paar aanvallen op , op zoek naar een vroege goal.
 
Het zijn echter de bezoekers die na 7 minuten het doel vinden. 0 - 1 .
 
KVC blijft inzet tonen maar HO veltem A , tevens de leider in het klassement weet een strafschof te versieren na een " lichte" overtreding. Keeper Martijn koos de goede hoek maar kon er net niet bij , strafschop werd omgezet, het staat nu 0 - 2 in de 37ste minuut.
 
Het antwoord van KVC laat niet lang op zich wachten , de voorzet komt via een tussenstation bij aanvaller Matijs terecht, die zorgt voor het tegendoelpunt en eerredder in deze match. 1 - 2 vlak voor rust in de 41ste minuut.
 
KVC Kessel-Lo 2000 creeert heel wat kansen en domineert bij momenten de match , samenspel en inzet zijn zeer goed echter komt de gehoopte gelijkmaker er niet.
 
Een ongelukkige pas en een snelle tegenaanval van HO. Veltem A zorgen ervoor dat de Kesselse doelman kansloos is met 2 aanvallers voor zijn neus. 1 - 3 is de einstand na 59 minuten spelen.
 
Ondanks het verlies tegen de efficiente leider van het klassement, geen schande om hiertegen te verliezen. De inzet was er , de kansen werden gecreërd maar het mocht helaas niet zijn.
 
Videobeelden terug te vinden op youtube via onderstaande link: